Followers yg cumiLcumiL!

Rinduuuu

Haloooooo

Petang yg indah tapi aku hanya melepakkan diri dalam bilik sambil online, ngonyeh2, minum2 pastu online, ngonyeh2, minum2 . mana tak gemok badan hoi.
Lagi2 bila balik kelas, kalau kelas pagi sampai 12.30 then makan lunch segala pastu belek2 hp pastu tidur, dan benda yg sama diulangi keesokan harinya.
Malam online lagi, kalau ada cerita best aku ngadapplah depan tv tuh.
Haihh stress senanye kalau duduk je dlm bilik ni, rasa mcm tak kenal dunia.
Lifeless.

Aku senanye tetibe rasa rindu dkt ex aku si fitri tu. haihh apa kejadahnya rinduu ex, dia dah buat tahi dkt kau. wakakakka.
Tapi hmm nampakkan kelembutan hatiku di sini. haha.
No lah, i just missing him thats all, and yes i admit that i want him back but as
 a friend like we used to lah weh not more than that.
Rindu nak berkawan mungkin.
AH sudahlah , cakap pasal rindu ni sampai sudah tak habis, semua orang nak dirindunya.
Krokk