Followers yg cumiLcumiL!

Hai 2014


Hai.
Dah lama aku tak tulis blog ni. berhabuk sudah. sebabnya aku busy dan agak malas utk berblogging sekarang. there's no point. and even lepasni aku tulis pon aku takkan post dkt group or whatever. biarkan saja ianya dipublish tanpa dibaca oleh sesiapa. siapa nak stalk, stalk lahh. and blog ni pon aku nak jadikan sesimple mungkin.

And hey its twenty forteen. aku dah pon menjejaki usia 21 tahun.
Dan harini 5 haribulan, its supposed to be our 5 monthsary sayang, tapi hmmmmm. 
2013 was the most challenging years. sedih, gembira, jatuh, bangun ahhhhh this is what we called LIFE. tanpa semua ni kita takkan tahu nak harung hidup kat luar sana nanti.

Sakit weh bila jatuh tu. sampai aku fikir, kalau aku tak bangun esok pagi pon tak apa. dah takde guna.
aku rasa sangat sangat sangat down. rasa macam aku dah tak ada hala tuju lepas ni. sbb aku fikir, hidup tanpa pendidikan yg tinggi takkan berjaya. tapi aku salah, korang pon salah. hidup mula dari bawah pon tak apa. banyak experience kau akan dapat nanti, lebih banyak drpd orang yg dah hidup senang lenang sekarang ni.

Nasib baik lah aku ada orang yg memahami di sekeliling aku. tapi ada jugak nokharom mana tah hina aku. kau kawan aku weh bagi la moral support. kau nak aku ikut jejak kau ? aku tak mampu weh itu pon kau tak faham lg ?! menangis weh aku, menangis bila mengenangkan kata-kata kau even aku mmg tahu niat baik kau tapi ada cara lebih elok kan ? luka lama aku baru nak terubat tapi kau simbah lagi dgn air limau. kau tahu sakit tu macam mana ????

0 comment: