Followers yg cumiLcumiL!

DId you Know That.....

Hai guys !
Tadi jumpa orang post pic ni kat Twitter.
And i'm touched !

DID YOU KNOW ??!


Kesian kan.
How could it be like this T__T
Aku tak sangka burung anggap chewing gum tuh roti.
TAK SANGKAAAAAAAAAAA.....sangat.
So kita berhati-hatilah lepas ni ye dengan apa yang kita buat, apa yang kita makan.
Yang hidup kat dunia ni bukan manusia je tapi ada binatang juga.
Manusia ada akal boleh fikir mana satu elok mana satu tak elok.
Tapi binatang tak ada akal, apa yang dia nampak tu la yang dia ambil tanpa fikir.



Sekian~



NAK PUTIH?<klik>

11 comment:

alyn amalyn said...

kesian kat burung tu..hanya kerana chewing gum

Razil Tahir said...

hish... tue la... memang buruk pun orang yang selalu ludah-ludah jer chewing gum nie.. hish...

nor afiqah mohamad twontawi said...

keciannya..

hatiAMIRA said...

kann :(

Iyraa Cariyno said...

anda di tag

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Nur Afridayati said...

nice sharing dear...kesiannye..birds tu tak salah pun...Tqvm done follow u

Nanie said...

kejamnya siapa yg buang chewing gum tuu . haishh.

hatiAMIRA said...

@Nur Afridayati huhu kan . done follow u too

hatiAMIRA said...

@Nanie tahu takpe awak -,-

Seneorita Baharin said...

huhu, kesiannya kat burung tu.. :'(

hatiAMIRA said...

@Seneorita Baharin better watch out now :(