Followers yg cumiLcumiL!

Terjah Blog Mereka !

ANDA COMEL<klik>

Hey guys !
Musim exam dah habis.
Yeah ! boleh beriang-ria la nampaknya lepas nih.
Hmm bila dah habis sekolah ni pulak tak tahu nak buat apa.
Online jela kejenye.
NAk cari kerja belum ada mood lagi.
Nanti bulan 1 jela okayy :)

Okayy sebenarnya kan, nak promote sikit ni.
Alah sikit je tak banyak sangat pon.
Bhahahah.

Ini ada dua blog kawan mira.
From their header pon dah boleh nampak kecomelannya kan.
And actually, mira yang buat header mereka ni :))
Yaa, first try.
Have a look !

Klik untuk ke blog beliau
Ini blog Cik Panda.
Sesiapa yg kpoppers kat sini bolehlah kenal kenal dengan beliau ok.


Klik untuk ke blog beliau
Ini blog Mimi.
Full edit by me.
Takdelah secantik yg korang edit but bolehla buat puas hati member.
Hehe.



Sekian~





8 comment:

Cikgu Fikri said...

wah..
ada bakat edit mengedit header n layout blog..
ok lah tu..
fiq tak tahu pun.. :)

Dream Land tutoruials said...

Saya Terjah sini dulu.. baru saya terjah dorang.. kih3

Fendy said...

terjah sana jua...

AsmYza PaNda said...

Mira syg,..thanx yer tlg promote kn,..love u muahhh ^^3

hatiAMIRA said...

@Cikgu Fikri sy pon mula dari bwh jugak . kena sentiasa try :)

hatiAMIRA said...

@Dream Land tutoruials hehe mekasehh . sy akan terjah blog awk balik :)

hatiAMIRA said...

@Fendy sila sila :)

hatiAMIRA said...

@AsmYza PaNda bhahaha . sama sama . love yah !