Followers yg cumiLcumiL!

DAIM CHOC For The First Tme !

ANDA HEBAT? <KLIK>

Hoi hoi.
Ni nak ceghita sikit.
Mehh dekat sikit cheqq nak ceghitaaa.
Tadi kan mira ada nampak sebungkus cokelat ni kat atas meja.
Saja nak tengok cokelat apa yg mak long bagi haritu dia pergi Langkawi.
Belek punya belek sekali Coklat DAIM daaa .
And i was like 'hah ! DAIM ? eh DAIM laaa'
Nampak tak keterujaannya kat situ ?
And then mira makanlaa and 'perghh sedap gilaa siot, ish sedapnya'
Gila jakon time tuhh.
HAHA.
Fuhh, dah 4 biji makan cokelat ni sebab memang dapat 4 biji je pong #cewdihhh -,-


Dalamnya crunchy gitu and melekat lekat kat gigi ni haaa hoi.
Tapi dengarnya kat Langkawi je ehh ada jual cokelat ni ??
Siapa stay Langkawi tu meh pos kan cokelat ni untuk mira yg comel lote ni yee. hihi :))
Kat Johor ada tak ? kalau ada sila sila bagitahu mira yee.
Heheh.



Sekian~



11 comment:

baby comel said...

kat tempat lain pun ada jgk.. tp memang mahal la :)
Daim kat rumah tak abis lg, balik Langkawi bulan lepas ada lg smpai skg..
hai, awak..

Aina Sofea said...

Coklat DAIM memang cedap ! Only available in Langkawi ! Jarang dapat makan kecuali kalau pi Langkawi or ada orang sudi kasi :D

Azlan Strider said...

kat Johor ade jual tak coklat nie??kat KL payah giler nak jumpa..kalau terasa nak makan kena tunggu orang balik dari langkawi dulu..hehehe

Regards,
-Strider-

hatiAMIRA said...

@baby comel untunglaa awak boleh makan lagi, saya punya dah habis . huhu . ehh hai awak :)

hatiAMIRA said...

@Aina Sofea kannn . tau takpe .

hatiAMIRA said...

@Azlan Strider haha saya pon tak tahu awak :)

Ahmad Saadillah said...

Bagi dunk coklat nya...
:)
salam kenal yeee

hatiAMIRA said...

@Ahmad Saadillah haha . dah habis dah pon. salam kenal juga :)

Al-Azrul Iqmim said...

hrap flw blk :) http://mimque.blogspot.com/

hatiAMIRA said...

@Al-Azrul Iqmim yaa will :)

Cik Mun said...

huhu..xtaula..
salam perkenalan dari mun..