Followers yg cumiLcumiL!

DAIM CHOC For The First Tme !

ANDA HEBAT? <KLIK>

Hoi hoi.
Ni nak ceghita sikit.
Mehh dekat sikit cheqq nak ceghitaaa.
Tadi kan mira ada nampak sebungkus cokelat ni kat atas meja.
Saja nak tengok cokelat apa yg mak long bagi haritu dia pergi Langkawi.
Belek punya belek sekali Coklat DAIM daaa .
And i was like 'hah ! DAIM ? eh DAIM laaa'
Nampak tak keterujaannya kat situ ?
And then mira makanlaa and 'perghh sedap gilaa siot, ish sedapnya'
Gila jakon time tuhh.
HAHA.
Fuhh, dah 4 biji makan cokelat ni sebab memang dapat 4 biji je pong #cewdihhh -,-


Dalamnya crunchy gitu and melekat lekat kat gigi ni haaa hoi.
Tapi dengarnya kat Langkawi je ehh ada jual cokelat ni ??
Siapa stay Langkawi tu meh pos kan cokelat ni untuk mira yg comel lote ni yee. hihi :))
Kat Johor ada tak ? kalau ada sila sila bagitahu mira yee.
Heheh.



Sekian~



Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir


KLIK BANNER UTK JOIN

JOM JOIN GA NI ^__^
CANTIK BLOG BELIAU KAN ?

Terjah Blog Mereka !

ANDA COMEL<klik>

Hey guys !
Musim exam dah habis.
Yeah ! boleh beriang-ria la nampaknya lepas nih.
Hmm bila dah habis sekolah ni pulak tak tahu nak buat apa.
Online jela kejenye.
NAk cari kerja belum ada mood lagi.
Nanti bulan 1 jela okayy :)

Okayy sebenarnya kan, nak promote sikit ni.
Alah sikit je tak banyak sangat pon.
Bhahahah.

Ini ada dua blog kawan mira.
From their header pon dah boleh nampak kecomelannya kan.
And actually, mira yang buat header mereka ni :))
Yaa, first try.
Have a look !

Klik untuk ke blog beliau
Ini blog Cik Panda.
Sesiapa yg kpoppers kat sini bolehlah kenal kenal dengan beliau ok.


Klik untuk ke blog beliau
Ini blog Mimi.
Full edit by me.
Takdelah secantik yg korang edit but bolehla buat puas hati member.
Hehe.



Sekian~





Kenangan Dulu-dulu :)

Dulu,
Time kecik kecik dulu selalu main dengan abang.
Yelaa sebab mira sorang je puteri dalam adik-beradik ni.
Yang lain semua didominasi oleh si putera.
Yaa 3 putera dan 1 puteri.
*anak bongsu*
Can u feel what i feel being in that place ?

Abang yang paling suka melayan mira ialah abang yang ketiga.
Ya mungkin sebab jarak umur kami yang hanya 8 tahun.
So boleh laa satu kepala dan dia sabar bermain dengan adik dia yang gilaa manja and cengeng ni.
Haha.

Ingat lagi dulu dia selalu bawak mira keluar naik motor jalan jalan.
Tak ada lah jalan sampai ke bandar just jalan kampung je.
Selalulah jugak jumpa kawan kawan dia yang suka jugak usik adik dia yang comel ni.
Bhahaha.

Ingat lagi dulu kitorang main cikgu cikgu.
Dia jadi cikgu and mira jadi student.
Dia jadi cikgu macam dalam cerita P.Ramlee tuh.
Apa ek nama cerita tuh.
Then bila dia dah tak nak main, mira menangis macam hape.
Haha.

Ingat lagi time dia bawak mira naik motor then kitorang jatuh terhumban masuk longkang sebab dia ter-press minyak kuat sangat.
Sakit bontotku . ppfftt =.=
Tapi time tuh takde terfikir pon nak marah dia.
Hmm.

Ingat lagi dulu time sekolah kalau mira balik sekolah mesti beli jajan
 and beli lebih jugak untuk abang mira.
Sayang abangla kononnya kan time tu.
Haha.

Apalagi yee.
Haa mira kan size agak 'comel' then dia suka ejek
"gemuk gedempol tendang sekali masuk gol"
#cewdihhh . haha -,-

And now, masing masing dah besar dah khawin dah ada anak.
Eh mira belum khawin lagi.
And now, semua dah lupakan mira kan, semua fokus kat life sendiri.
Kalau jumpa pon nak bergaduh je.
Tapi gaduh dengan siblings ni best, tapi nanti pujuk diri masing masingla.
hakhak.
Best jadi anak bongsu ni, apa kita nak dorang mesti bagi.
Kalau tak dapat report saje kat mak.
Muahaha *evil laugh*

Kan best kalau kita boleh berkumpul together again.
Being like a child again.
Bergurau sesama kita WITHOUT anyone.
Kan best jadi macam dulu, hanya kita kita je dalam family :')

Tapi dengan ke-busy-an life masing masing i think we've no time for all that things again.
That's why we call that 'memories'.
Memories that can never fade.

Yaa sejauh mana pon kita.
Sejarak mana pon kita.
Sesusah mana pon kita.
Sejahat mana pon kita.
Kita adik beradik sampai mati.


*Much Love*
XOXO



Sekian~



Doakan STPM mira lulus dengan cemerlang:)

ANDA BERANI? MEH SINI<KLIK>
NAK SOMETHING AWESOME? MEH SINI<KLIK>

KAWAII GIVEAWAY


Klik banner utk join

Oraitt , GA time !!!
JOm reramai join kayy :)
Ada hadiah lebih 50 untuk dimenangi




Sekian~




Doakan STPM saya cemerlang ye :)