Followers yg cumiLcumiL!

Doakan Saya for STPM :')

Salam sejahtera dan salam 1 malaysia , 
Hai semua .
Entry ni saje je dibuat awal-awal, takut tak sempat nanti.
Ermm , di malam yg sepi ini, 
Erm , ingin saya mengatakan bahawa saya akan pergi berperang.
19.11.2012
Erm perang is war.
Erm war is perang.

So doakan saya , ain amira dapat menghadapi perang dengan suksesnya.
Perang ini akan menentukan masa depan saya.
Dengan kejayaan perang ini, dapat mengeratkan lagi hubungan antara keluarga, sepupu sepapat, jiran-jiran.
Dengan kejayaan ini dapat membahagiakan orang tua dan keluarga.
Dengan kejayaan ini dapat membuatkan orang tua menangis bangga.
Dengan kejayaan ini dapat menjadikan saya seorang yang poyo. HAHA .
Dengan kejayaan ini membuatkan mimpi saya menjadi kenyataan.

Bak kata sis Azzah sayurlemak
Usaha dan doa perlu seiring.
Ok insyaallah.

Bak kata Cikgu Adi,
Nak exam fikir confident je tak payah takut-takut.
Iyalahh cikgu -,-'

Bak kata Cikgu Burn, 
If dapat 4 flat cikgu bagi RM400.
Erm if 1A for RM100 boleh tak? 'no'
-,-'

Bak kata Cikgu Rosman,
Kalau perniagaan dapat A , saya bagi RM50.
Ok set :)

Bak kata hati,
'Aku macam tak boleh dapat yang terbaik, tapi aku akan cuba demi korang , yee korang.
If aku tak berjaya, mungkin pilihan sambung form 6 ni adalah satu kesilapan'
But actually,
Apa yang dahku mahukan ialah kata-kata semangat dari abang-abangku especially my first brother.
'you are my everything that i ever had'
tsk tsk >,<

Doakan saya, ain amira cemerlang dalam stpm kali ni.
Terima kasih :)


Sekiann ~