Followers yg cumiLcumiL!

Aku Terima Nikahnya dan Wayang !

>SURPRISE HERE !< (KLIK)
Hai *duckface* i got 5 days mc *duckface* hai *duckface*
hakktuihh ! haha .
Nora Danish ada buat parody 5 days mc nihh . korang dahh tengok ? sangat comel woo .
Pergi Youtube >sana<

The latest, Aku Terima Nikahnya . dah tengok ke belum ?
Kalau belum sila lah ke wayang-wayang berdekatan bersama teman-teman, jangan ah berdua je dengan pakwe, kang orang cop kita buat benda tak senonoh dalam wayang tuh. kan dah jatuh maruah . huhu .
Takpon beli CD sudah . tengok banyak kali pon takpe . 


Anyway, tadi mira pergi mall, lepas puas karaoke 10 lagu, tengok movie nih pulak . hmm, quite okayy la . 
Sweet gilaa but rasa tak puaslah tengok . sebab macam dah diringkas-ringkaskan kan . 
Mesra yaa amat mereka di atas tuh . dah macam laki bini betul . 
Kalau lah adi putra tu laki haku, dah lama haku bagi penampaq free . 
Even berlakon pon, i jealous tau u . hikhok :D

Overall, 
Nora Danish comel, Adi Putra hensem ada iras-iras Aaron Aziz sikit dan ada iras-iras Shah Rukh Khan . perasan tak ??
Hoho #melting . tapi mira tak minat dia pon . huhu . 
Btw, suka tengok Nora menangis , comel gilaaa kot !
Lagi-lagi time dia berlakon dengan Beto dulu kat tv3 cerita Jujur Aku Dayus , nampak comel sangattt .


Hokayy , i love this part !! 
Sebab Adi nampak sangat smart and and ada rupa macam Shah Rukh Khan sikit . haha .
Ending dia pun biasa-biasa jekk . kalau Adi nangis ke mungkin lagi sweet kot .
huhu .
Tadi kan menyampah betul time layan movie ni, ada laa pokcik sebolah ni boleh memokak pulokk !
Dia hengat ini wayang tempat berbual kaa ? ? haiyoo ! nasib baik la dia tak lama, dah suku movie ni dia blahh . bagus !
Then, ada pulak phone jembalang mana entah ringing . haihh ni lagi sekoq . member mira dah menyirap je . 
haha kesian dia . 
Then, mira tak fahamla, kenapa ada some part yang touching, minah-minah kat belakang mira ni boleh gelak ? 
Adakah scene yang sedih-sedih ni memberi galakan untuk ketawa pada mereka ? huhhh -.-'
Actually, benda simply2 cenggini laa boleh mengganggu konsentrasi apabila nak menonton wayang . 
Bak kata my friend td "pasghah aku tengok cerita ni" . haha .

Moral,
Kalau nak tengok movie tu tolongla behave sikit !
Respect others yang beriya-iya nak focus dalam sedalam-dalamnya nak tengok movie.
Anda kena sendiri fahamlaa, wayang kan ? jangan cakap yang anda tak tahu rules untuk tengok wayang !



Sekiann ~




Doakan mira success dalam STPM nanti ok :')

8 comment:

Fendy said...

best ke?

hatiAMIRA said...

@Fendy boleh tahanla

Tieah Madian said...

Tempat aku tak main filem melayu yang bagus2. Citer yang orang tak tengok dia tayang. Hahaha. Download jelah.

p/s : Good luck utk STPM dik. Kalo dapat semua A boleh claim hadiah.

hatiAMIRA said...

@Tieah Madian hehe tulahh .
ok terima kasih :)

Ana Yaafi said...

hehe.tak sabar pulak nak tgk cerite ni.
mira do follow me ye :)
http://anayaafi.blogspot.com

aiNa yaZiD said...

Nak tgk cita ni. Ala-ala The Vow. =) aiyooo byk hal btul la diorg ni bila masuk wayang. Respect la org lain juga. haish..

bdw, gudluck for ur STPM dear.! =)

hatiAMIRA said...

@Ana Yaafi hehe p laa tgk . ok will follow you :)

hatiAMIRA said...

@aiNa yaZiD haa p laa tgk . lebih kurang je mcm cite the vow tuhh .
btw, thanks :)