Followers yg cumiLcumiL!

Twitter Pun Dah Ada Header ?


>BENDA YANG BUAT ANDA BERKENAN SANGAT NI<

HAloo .
Amacam korang , sihat ? ke masih bengang lagi dengan interface baru blogger ni . huahua .
Chill kay . 
Harini just a short entry . Ok back to the topic . 
Betul ke twitter dah ada header ? 
Dengan kejakunan dan keExcited-tan yang extreme, mira yang baru tahu ni pon terus update entry nak bagitau kat korang yang belum tau lagi . haha . 
Ke semua orang dah tahu, mira je belum tahu ni . erkkkk ! -,-

Cara-cara nak edit . 
Setting > Design > Header > Upload pic 

Hah so apalagi . pergila edit sana . baru geng . hihi .
btw, ini TWITTER mira . kalau nak folLow boleh, nanti mira follow balik kayy :)



Sekiann ~




Awak semua tengok sini pulak >> SINI

5 comment:

Dayah Danisha said...

Terbaik derr....

hatiAMIRA said...

@Dayah Danisha HIHI :)

AsiaCube said...

Lama dah tak buka Twitter, ada perubahan dah rupanya :D



Nota kaki:
AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

Nur Syahirah said...

Hye mira . Whoa ! Comeinya blog . Awesome !! :) . Btw nak tanya , so gmbr profile kat situ cane nak remove . Tibe melekat pulak kat tengah2 header tuh . Hihi

hatiAMIRA said...

@Nur Syahirah terimakasih ^^ . oh itu taley remove kot dear . mmg cenggitu kot . lau boleh awk bagitau sy pulak la ye . hihi .