Followers yg cumiLcumiL!

Twitter Pun Dah Ada Header ?


>BENDA YANG BUAT ANDA BERKENAN SANGAT NI<

HAloo .
Amacam korang , sihat ? ke masih bengang lagi dengan interface baru blogger ni . huahua .
Chill kay . 
Harini just a short entry . Ok back to the topic . 
Betul ke twitter dah ada header ? 
Dengan kejakunan dan keExcited-tan yang extreme, mira yang baru tahu ni pon terus update entry nak bagitau kat korang yang belum tau lagi . haha . 
Ke semua orang dah tahu, mira je belum tahu ni . erkkkk ! -,-

Cara-cara nak edit . 
Setting > Design > Header > Upload pic 

Hah so apalagi . pergila edit sana . baru geng . hihi .
btw, ini TWITTER mira . kalau nak folLow boleh, nanti mira follow balik kayy :)



Sekiann ~




Awak semua tengok sini pulak >> SINI

"Curi-Curi Suka" Giveaway!


Haloo , today i want to join this GA . haha tak payah nak speaking sangat hokeyy !
This GA from the famous, handsome, awesome blogger <EQBAL ZACK>
weehuuuu ~ *joget-joget*
GA sempena followers beliau yg dah beribu-ribu tuh .
Hadiah pon cool jugakk . terasa nak menang itu fridge magnet pulak . hikhok ^__^


PRIZE DETAILS:

PRIZE x 5
Winners will receive book "Curi-Curi Suka" by Liyana Zahim + EZ Fridge Magnet (Limited Edition)
**Books will be signed by the author. Thank you Liyana Zahim

PRIZE x 10
Winners will receive EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

PRIZE x 10
Winners will receive EZ Button (Limited Edition)

Klik banner untuk join !
Jom curi-curi baca . hihi .






Sekiann ~



TErima KAsih :))