Followers yg cumiLcumiL!

Raya Yang Hijau :)


NEW APP FOR ANDROID :) AWESOME WEH !

Huhh ! *scroll FB and Twitter* turun naik turun naik scrollbar tuh . last-last update blog ..
Bosan-bosan . nak keluar beraya malas menguasai .
Ni pon baru nak hapdate . cehh !

Raya tahun ni membosankan bagiku . ohh no ! Apakah ?
Tadak mood sangat nak beraya sakan al-maklumlah tengah dalam dilema nak trial stpm -,-
Tapi tapi tapi . . . trial je pon , hang takyah nak loklak sangat kayy :DD

Ok bosan balik . .  . . .

Mira ada la snap beberapa keping gambar raya-raya ni . tu pon sikit sangat dan boleh dikira . puihh !
Tahun ni pakai hijau , terasa nak pakai hijau sebab tak ada baju kurung warna hijau . ok! 
Tapi hijau ni tadela green sangat , dia macam hijau ke coklat gitu . ehh ?

with my beloved niece 
cun pulak pic nak pakai kasut baru ni . ehemm kasut raya :)

Makin TEMBAM -,- yekee ?
Hidung is my asset  :D
(love that butterfly much)
HAHA . annoying tak muka ? tak comel pon :DD
Tu je nak cakap , nak tunjuk baju raya hijau . agak jakon pakai hijau tahun ni . haha :D
SELAMAT HARI RAYA SEMUA !



Sekiann ~


Ini TWITTER saya kalau nak follow, nanti saya follow balik :)

BTW, silalah klik ni untuk saya satu , saya doakan awak yg klik ni murah rezeki kayy :) ->> LINKS

11 comment:

Zul De Alexis said...

amboi2..raya x mai umh wa..cepat dtg wa bg duit raya..ehehe

nana kamarul said...

Eh eh. Hijau ke? Macam brown je. Heh heh! Anyw, selamat hari raya. Rajin2 lah jalan beraya :D

Amani◕‿◕ said...

Green ? See Like coklat.. But , nice ! Ehh , untung rumah dia ade banyak pokok kelapa.. cuci mata .. Johor kt mane nie ?? :)

hatiAMIRA said...

@Zul De Alexis alah rumah lu pon wa tatau . haha .

hatiAMIRA said...

@nana kamarul tolonglah percaya yg ianya HIJAU . haha :D
selamat hari raya juge :)

hatiAMIRA said...

@Amani◕‿◕ tolonglah percaya ianya HIJAU . hehe . rumah sedare ni . batu pahat, johor :)

Ayu said...

selamat hari raya....^_^ sy follow

Fienazzuki said...

hijau lumut ek???
comel!

hatiAMIRA said...

@Ayu selamat hari raya . will follow back :)

hatiAMIRA said...

@Fienazzuki haa . yela kot .
terima kasih :)

Cik PiJa FiEyZa said...

selamt hari raya...:)