Followers yg cumiLcumiL!

Raya Yang Hijau :)


NEW APP FOR ANDROID :) AWESOME WEH !

Huhh ! *scroll FB and Twitter* turun naik turun naik scrollbar tuh . last-last update blog ..
Bosan-bosan . nak keluar beraya malas menguasai .
Ni pon baru nak hapdate . cehh !

Raya tahun ni membosankan bagiku . ohh no ! Apakah ?
Tadak mood sangat nak beraya sakan al-maklumlah tengah dalam dilema nak trial stpm -,-
Tapi tapi tapi . . . trial je pon , hang takyah nak loklak sangat kayy :DD

Ok bosan balik . .  . . .

Mira ada la snap beberapa keping gambar raya-raya ni . tu pon sikit sangat dan boleh dikira . puihh !
Tahun ni pakai hijau , terasa nak pakai hijau sebab tak ada baju kurung warna hijau . ok! 
Tapi hijau ni tadela green sangat , dia macam hijau ke coklat gitu . ehh ?

with my beloved niece 
cun pulak pic nak pakai kasut baru ni . ehemm kasut raya :)

Makin TEMBAM -,- yekee ?
Hidung is my asset  :D
(love that butterfly much)
HAHA . annoying tak muka ? tak comel pon :DD
Tu je nak cakap , nak tunjuk baju raya hijau . agak jakon pakai hijau tahun ni . haha :D
SELAMAT HARI RAYA SEMUA !



Sekiann ~


Ini TWITTER saya kalau nak follow, nanti saya follow balik :)

BTW, silalah klik ni untuk saya satu , saya doakan awak yg klik ni murah rezeki kayy :) ->> LINKS

Kad Raya From The Famous Blogger ^ ^


Hye guys , baru-baru ni mira ada dapat kad raya dari famous blogger .
Persoalannya, SIAPAKAH ?
Beliau kacak, segak dan bergaya . cewahhh . hihi ..

Eqbal Zack in da house yaww !!
Sangat kacak kad raya tu kan ^^ 
How mira dapat ? haritu dia ada mention kat FB , if ada sesiapa blogger yang nak bolehla bagi address . 
I pon dengan gediknya bagi lahh . haha . Bole buat santapan mata kan , ehh buat kenangan .
Jeles tak ? 'tak' . ok fine -,-
Korang ada yang dapat gak tak ? meh share :)



Sekiann ~




Meh sedekah di bulan puasa ni >> phone baruu