Followers yg cumiLcumiL!

Happy Birthday To Me :')


9 JULY
Today is my birthday . 
hikhok . 



Happy Birthday To me yang ke-19 . 


Okayy muda lagi okayy .
Semoga dengan usia yang meningkat dewasa ni , pemikiran gua semakin matanglah .
hihihi .

Pepagi lagi mira dah dapat present dari Cik Panda . moh cekidaut ke belog beliau yang teramatlah suweet tuh ^_^

Taraa !
v
v




Terima kasih bebanyak to Cik Panda kerana memberikan hadiah yang super awesome . kehkeh . 
Siapa yang rapat dengan mira dorang mesti tau yang mira pengumpul jam . hehe .
Untungla purple . mentang-mentang belum ada warna purple . hee .

And then my bespwen bagi something yang mira nak sangat tetibe . haha .
v
v

Abaikan kucing yang super terdesak untuk amek gambar tu and focus to the spect .




Akhir kata dari mira, terima kasih kepada semua kawan-kawan yang kenal dan tak kenal yang sangat rajin telah meng-Wish mira di wall FB mira yang cute tu . muahhmuahh :*





Sekiann ~




Nah hadiah dari mira untuk semua >> muahh

7 comment:

daya jamal said...

haii . happy birthday ! :)

AsmYza PaNda said...

cheonma chingu,..
sesama bnyak2,...
^^

ekkem spark said...

aikk comelnyee spek hello kitty tu hehe

Nelly The Strange said...

Happy belated birthday !
:)

19 tahun ? sama lah kita . hehe

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dearr..banyak hadiah menarikk

ezati insyirah said...

happy bzday ye :)

hatiAMIRA said...

hehe tq all :)