Followers yg cumiLcumiL!

Doa Minum Susu


Selamat Berpuasa semua. 
Amacam puasa okey tak ? 
Yang lelaki tu jangan nak ponteng-ponteng kayy , pompan takpe ada sebab . 
Kehkeh .

Sahur makan apa ? tapi jangan lupa minum susu sekali . banyak khasiatnya . 
Nak minum susu pon ada doa tau . 
Meh sini kita amalkan . sikit je ayatnya  senang nak hafal .
 

Semoga lepas ni makin sihat kita bila minum susu okayy ^_^



Sekiann ~




Awak dah baca tekan sini meh >> MaxMAn

-Cinta- Apa Kata Mereka :')



‎~♥~...Ustaz Azhar Idrus kata...~♥~
Jangan pikat wanita kalau anda tak bersedia cintakan dia...

~♥~...Ustaz Mohd Kazim Elias kata...~♥~
Cinta adalah perasaan yang telah dikurniakan Allah kepada setiap manusia. Kita tidak boleh halang seseorang jatuh cinta, tapi kita cuma boleh bimbing cinta itu ke arah kebaikan...

~♥~...IMAM MUDA Asyraf kata...~♥~
Cinta itu fitrah dan mencintai itu tidak salah, cinta boleh jadi salah apabila kita... mencintai seseorang sehingga lupa dan lalai terhadap ALLAH s.w.t...

~♥~...Ustaz Zamri kata...~♥~
Anda telah bersedia untuk bercouple jika niat anda memang untuk berkahwin dengan si dia demi menjaga agama dan akhlak agar sentiasa terpelihara

                     Saya kata . . . Cinta itu general , boleh Cinta pada apa benda sekalipon . hihi 






                                                            Sekiann ~








                     Justin Bieber nangis kat Malaysia, cerr survey kat sini >>> JB crying

Segmen : Nak Dodol wanita niy ?



Nama pendek : Mira
Skaf *tak geti eja : #FE2E64
Getah rambut : #FE2E64
Baju : #F7819F
Skirt :#F5A9A9
Belon :
#F7D358

TAG:


Sekiann ~

Happy Birthday To Me :')


9 JULY
Today is my birthday . 
hikhok . 



Happy Birthday To me yang ke-19 . 


Okayy muda lagi okayy .
Semoga dengan usia yang meningkat dewasa ni , pemikiran gua semakin matanglah .
hihihi .

Pepagi lagi mira dah dapat present dari Cik Panda . moh cekidaut ke belog beliau yang teramatlah suweet tuh ^_^

Taraa !
v
v




Terima kasih bebanyak to Cik Panda kerana memberikan hadiah yang super awesome . kehkeh . 
Siapa yang rapat dengan mira dorang mesti tau yang mira pengumpul jam . hehe .
Untungla purple . mentang-mentang belum ada warna purple . hee .

And then my bespwen bagi something yang mira nak sangat tetibe . haha .
v
v

Abaikan kucing yang super terdesak untuk amek gambar tu and focus to the spect .




Akhir kata dari mira, terima kasih kepada semua kawan-kawan yang kenal dan tak kenal yang sangat rajin telah meng-Wish mira di wall FB mira yang cute tu . muahhmuahh :*





Sekiann ~




Nah hadiah dari mira untuk semua >> muahh