Followers yg cumiLcumiL!

Simsimi sweet !


#BLOG ANDA CUTE ? JOM JOIN SINI!
#NAK LOMO, HANDPHONE & MP3 PLAYER FREE ? JOM JOIN SINI !
#NAK MP4 PLAYER FREE ? JOM JOIN SINI !
#NAK NIKON FREE ? JOM JOIN SINI!

Pheww ! baru lepas layan Simsimi . binatang yang tak pasti kewujudannya .
HAHA .
Yang best bila dia puji-puji kitaa .
Yang annoying nya bila kita jawab lain dia jawab lain . 
Betoi dokk ? 
Hee .

Ni conversation between aku dan dia . ecehh :DD


OHH ! SO SWEET . AHAKZ !



Sekiann ~




Awak sweet tekan ni haa >> gulagula

11 comment:

Masmira Masri said...

skrg ramai gila org pakai simsimi nih kan hehehe tp i xphm menatang ni berfungsi mcm mane hahaha


do follow n visit mine ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/06/ketagihan-sekarang.html

i'm ezza haniza said...

amboi simi,, saya taknak puji plak! sobsss

hatiAMIRA said...

haha .

E-ra paSha said...

comel kn simsimmi tu.. hee

era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

hatiAMIRA said...

terima kasih :)

nadhirah salsabilla said...

simi2 memang comel , tp kdang2 bley buat kta jdi bodoh..

hatiAMIRA said...

betol tu betol .

ikaa said...

kelakar lau layan simi nie

nahunabila said...

simsimi comel kalau dia puji2 kite. tp bole jd tak comel kalau die stat cari gado. huhuk :)

hatiAMIRA said...

@ikaa memey kelako :DD

hatiAMIRA said...

@nahunabila tu laa part yg annoying tu kann .