Followers yg cumiLcumiL!

Contest Word Search Puzzle



Meh join ni . macam best je kan nak cari-cari perkataan :)

TAG :



Sekiann ~

1 comment:

@cik_ezati said...

tahniah, anda pemenang Contest Word Search Puzzle yang zati cari =)

untuk pemenang Contest Word Search Puzzle, mohon pm di fanpage ceritazati dan menghantarkan maklumat seperti yang berikut:
nama penuh (nama dalam IC bukan nama pendek, nama glemer/hot & seangkatan tentera dengannya)
umur
alamat penghantaran
no. telefon
jenis hadiah yang anda mahu sama ada secret parfum ataupun bedak arab (Kokuryu Super Summer Cake)- UNTUK PESERTA PEREMPUAN SAHAJA (pat pat kuih lepat, siapa cepat dia yang dapat hehe)

anda hanya diberi masa seminggu sahaja untuk beri detail, tq =)