Followers yg cumiLcumiL!

Contest Word Search Puzzle



Meh join ni . macam best je kan nak cari-cari perkataan :)

TAG :



Sekiann ~

Simsimi sweet !


#BLOG ANDA CUTE ? JOM JOIN SINI!
#NAK LOMO, HANDPHONE & MP3 PLAYER FREE ? JOM JOIN SINI !
#NAK MP4 PLAYER FREE ? JOM JOIN SINI !
#NAK NIKON FREE ? JOM JOIN SINI!

Pheww ! baru lepas layan Simsimi . binatang yang tak pasti kewujudannya .
HAHA .
Yang best bila dia puji-puji kitaa .
Yang annoying nya bila kita jawab lain dia jawab lain . 
Betoi dokk ? 
Hee .

Ni conversation between aku dan dia . ecehh :DD


OHH ! SO SWEET . AHAKZ !



Sekiann ~




Awak sweet tekan ni haa >> gulagula

Speacial GiVeAway By Aiman


#NAK NIKON FREE ? JOM JOIN SINI!
#BLOG ANDA CUTE ? JOM JOIN SINI!
#NAK LOMO, HANDPHONE & MP3 PLAYER FREE ? JOM JOIN SINI!

Klik banner untuk join
GA baru . jom join .
Hadiah:

1- Sebuah MP4 Player utk 1st TOP REFFERAL

2- Dua Pasang Cute Earphone utk 2nd & 3rd TOP REFFERAL

3- 10 Peserta Bertuah Akan Mendapat Hadiah Misteri

4- Blogskin utk 5 Pemenang tajaan Bunny Inspire (BLOG) (PAGE)



Sekiann ~




Awak yang dah berjaya join meh amek present dari saya nihh >> XOXO

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah


#BLOG ANDA CUTE ? JOM JOIN SINI !
#NAK LOMO, HANDPHONE & MP3 PLAYER FREE ? JOM JOIN SINI !
#NAK MP4 PLAYER FREE ? JOM JOIN SINI !


Saya join NIKON GIVEAWAY by Ieqah BLOG GAJAH kerana tuan punya belog ni comel . hihi ^__^ . then sebab teringin sangat nak dapat hadiah ni . if dapat mesti AWESOME kan . hehe .
 Nah gambar kitee dengan NIKON .
v
v
v
well , camera pinjam jew . wee ~

Harapan

Nak menang Handphone ? jom join GA ni <



Have you listen to this song ? ?

Harapannnnnnnn .
Harapan menjaadi laaayuuuuuuuuu .
Ingin ku bahagia bersamaaa .
Menjadi kenangan .
Memburu impian masa kita .
Selamanyaaaa .

Entah mira tak faham pon bait-bait lagu nihh tapi lagu ni 
[A to the W to the E to the S to the O to the M to the E]
>>AWESOME<<

aaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAaW *jerit  gedik*

Actually, harapan to be 'with him' pon dah layu as well as lagu nihh .
huahua  .
OK saya merepek je ye tuan-tuan dan pompuan-pompuan .
grrrrrrrr !
*tikam kucing bertubi-tubi*
-,-



Sekiann ~




Awak baik tekan ni >> Link

Their Friendship (JOZAN) :')


Hallo earthlings.
Earthlings lah sangatttttttt ! HAHA .
Ramai dah tahu kan siapa juara Super Spontan .
And THE WINNER is
v
v
v


Bukan itu yang mira nak cerita . uhuk !
Nak cerita pasal friendship mereka tuh .
Know what, ianya sangat men-TOUCHING-kan T__T
Nampak sangat Zizan sayang sangat kat Johan even Johan macam chillex je kan .

credit pic to : Miss Banu
I like the way they're hugging . ohh so sweet!
Nampak tak keikhlasannya kat situ ? hehe .
Mira nak nangis tau tengok cara dorang tu . huhuk .

credit pic to : Miss Banu
Urghh ! manjanya lahaii .
Zizan memang Super Sensitif rather than Johan kan .
Siapa setuju ? 

Hope their friendship will last forever .
Bak kata Zizan .
"Tak ada siapa boleh pisahkan JOZAN"

*fullstop*



Sekiann ~




Come on JOZANERS , klik ni >> Link

Jom Twitter ! :)


Hello JUNE . cepat kan masa berlalu :')
Segmen promote Burung Biru mira . heheh .


Apakah tujuan screenshot diatas yang dipenuhi dengan muka-muka yang kiut-miut itu ?
Ohh perasannya si tukang taip nih . huahua .
Siapa yang ada jugak menatang tu sila lahh jemput makan jemput-jemput sambil mem-follow menatang kat atas yang kiut-miut tu okeyy ;D

Anda masih ragu-ragu untuk mem-follow sebab takut mira tak follow balik ? 
Oh jangan risau peminat-peminat sekalian, anda pasti akan di-follow balik .
hihi ~ nampak tak permainannya kat situ ?
HAHA .




Sekiann ~




Awak baik tekan ni haa >> Links

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara


#NAK NIKON FREE ? MEH JOIN SINI!
#BLOG ANDA CUTE ? MEH JOIN SINI!
#NAK MP4 PLAYER FREE ? MEH JOIN SINI!

klik banner untuk join .

Jom Join .

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

TAG:



Sekiann ~




Awak omeyy tekan la ni > Link