Followers yg cumiLcumiL!

Stop For A While . Bye Bye !




Ehem ehemm .
Hai korang-korang semua . 
Mira nak mention something . hoho .
Nampak tak status kat atas tuh ?
Start today, mira nak stop online media social ni for a while especially FB.
Tapi blog ni akan diupdate time HARI RAYA je nanti . hehe 
Reason ?
Nak concentrate on study .
STPM tau . gilaa sehh haku -,-

Mira jenis yang tak boleh nak 'kurangkan penggunaan' sebab tak akan kurang punya . so better for me to deactivate teruih . ye dakk ?
Lately ni mira punya study agak low sikit lahh . huhu . mane tak nyaa, online tak sudahh . 
Serious !!

Ok tu jekk nak cakap . nanti abis je exam stpm, i will come back . hihi ~
Lama tuuuuuuuuuuuuu . redha jelaa .
Berkorban demi masa depan . huahua T_T
Doakan kejayaan kite tau ^__^



Sekiann ~




For the last time, tekan ni untuk mira ok >>http://blin.gd/4dVQ
mekasehh .

2 comment:

pelengkap rusuk kiri said...

gudluck for ur STPM :)
btw, done follow :)

hatiAMIRA said...

hoho . terima kasih :))