Followers yg cumiLcumiL!

Tak Bertudung Tak Semestinya Tak Elok kan ?


Hye semua . 
Hari ni mira nak cakap sikit pasal pelakon 7 Petala Cinta tuh .
Yang perempuan tu . Shima ek nama dia ?
v
v

ni haa .
Ramai yang dok cakap pasal dia tak bertudunglah hape lah .
Mira rasa panas hati dengan statement mereka-mereka tuh .

Sebab apa ?
Sebab dah memang Shima tu tak bertudung kan so why korang nak pertikaikan .
Lainlah kalau dia memang bertudung but suddenly dia bukak tudung , bolehla korang nak hentam bagai .
Lagipun, banyak lagi artis yang berlakon pakai tudung tapi actually dorang tu tak bertudung . 

So tak payahla kecoh sangat , mentang-mentang pelakon baru .
Mira BUKAN  nak menidakkan hukum ALLAH ataupun nak back up minah ni, tapi dah hakikat perempuan yang korang BANGGA kan sangat dlm cerita tu macam ni, nak buat cemane . 
ye dak ?!

Saya tak marahlah . hehe . awak comel tekan sini tau>> http://blin.gd/4dTk
Masehhh .


Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

7 comment:

Ini Kisah Tia said...

sayang seribu kali sayang ...

Fienazzuki said...

ya setuju gila!
dah mmg org tu tak bertdung kan
Hello...tak semua yg bertudung tu pun elok kan???

Just saying...

hatiAMIRA said...

haa kan . sedih betul tgk dorang ni . huhu .

Nurmujahidah Ismail said...

sorry muja tak setuju dengan anda,, mereka artis ni jadi idola buat peminat mereka,, apa yang idola buat peminat nak tiru,, termasuklah,, berpura2 bertudung,, sayang seribu kali sayang,,

hatiAMIRA said...

hehe . sekadar renungan bersama :)

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Si Matatajam said...

Hukum Allah tetap hukum Allah. Tak boleh nak dipertikaikan.