Followers yg cumiLcumiL!

A few minutes with NAJWA LATIFF


Guys !
Nak story nihh . 
Hari tu mira jumpa Najwa Latif tanpa disengajakan . huehue .
Masa tu mira and 3 lagi kawan mira dibawa cikgu untuk pergi sekolah TIGS which is that is Najwa's school rite ?
Ada public speaking . mira tak join pon saje bagi moral support kat member yang join .
And then time rehat cikgu panggil kitorang keluar dan jangan tanya kenapa .
Sekali Najwa Latiff in da house yaww !
HAHA .
Bagus gak time tu just kita-kita jek yang ada .
So senang la nak snap pic or whatever kan .
v
v
v

Halah3 . omeyy nye titew .
Amacam jeles tak ?? haha . 
Tapi mira bukan minat dia pon . just suka-suka with her songs . 
Btw, dia memang putih+comel even tak mekap ^__^
Awak baik tekan sini boleh ? >> http://blin.gd/4dTk
masehhh .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

9 comment:

Cik Anis said...

waahhhh bestnye die..

hatiAMIRA said...

hihi ^__^

applehijau said...

untung la blh snap pic ngn najwa latif....najwa orang johor ka....

hatiAMIRA said...

yupz . die org johor . sekolah die dkt dgn sekolah sy .

applehijau said...

best la mcm 2...dpt jgk snap...:))

Norzatul Nabihah said...

best la dye..i da follow u..hope u follow me back..=)

hatiAMIRA said...

ok ^__^

zera eira said...

best nye. kita yg org btu phat ni pon ta pnh jumpa dia.

hatiAMIRA said...

halah3 . cian die . hehe . tape nnt jumpe jugak :))