Followers yg cumiLcumiL!

Enjoy Gaming ! hoohoo


Wassup ! 
Semalam mira ada download satu game ni .
#erk actually 3 game .
Ok nak story satu ni jekk .
Game apa ?
Game SPONGEBOB SQUAREPANT
hihi macam bebudak . 
#memey pon.

Game nya pasal nak tangkap bubble-bubble gittew dan kena dapatkan PATRICK
Ni mira ada printscreen sikit game nya . 
Serius rasa takut and gayat main game ni . haha feeling tau .
Game ni macam terapung . Nak  tahu lebih lanjut kat SINI .


Taraa !

Pilih nak level mana satu

catch the bubble

Susah gilerrr

Ni seram sikit . rasa berdebar . haha .

Jump Sponge jump !


Susahla nak lompat satu-satu =.=


Cool right ? haha 
If korang nak jugak boleh ushar-ushar game lain kat FunGame nih .
Selain kat situ, kat TEMPAT NI pon banyak jugak .
Boleh tengok-tengok . 
Ok itu saja .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

4 comment:

Luqman Hakim said...

macam mane nak download eay ?

hatiAMIRA said...

klik je game yg awak suka . then ade tulis download kat situ .

kurtjagung said...

cm best jr .. bley buunuh2 x?=)

hatiAMIRA said...

haaha mane boleh laa .