Followers yg cumiLcumiL!

Bila Ben Ashaari Tanya Aku



Ni segmen dari bro taff kat atas tuhh . hihi .
Ok mula .

Perkara yang paling membosankan bila dengar esok sekolah ialah
>malas nak iron baju sekolah tuh .
>ada subjek yang membosankan macam perniagaan am (utk bebudak form 6 macam mira ni)
>bosan bila cikgu yang ajar tu pon ajar gitu-gitu je . mira pon ngantuk la .

tu je kot . ohok ohok .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

6 comment:

Iena Eliena said...

hihi malas nk iron baju ye
buli lah adek suh iron(^_~)

jom singgah
http://www.ienaeliena.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

Lisa Amstrong said...

hihi. biasalah tu..

lisa follow sini. jemputlah baca entry lisa jugak. dan follow.

http://lisathemell.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yang sama

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

tq :)

Aien Nia said...

ahah ..Aien pun malas nak seterika baju sekolah kalau esok sekolah.
Btw datang dari segmen yg same :) kalau sudi visit mine
http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

daya jamal said...

kte bekas dak form 6 . betul2 . penah sekali time PA , kte tukar tmpat duduk kat blkg sekali sebab nak tido . ngantok sgt ! celik2 mate cikgu lain dah masuk . haha :D

dtg dr segmen yg same .

http://cikdayaconan.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

sukagelak said...

hehe..enjoy ur school life..
nanti bile da keje (macam sy) asik rindu jek kat zaman skola :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html