Followers yg cumiLcumiL!

Dapat Doodle For the 4th Time !! haha


Haihh . doodle, doodle, doodle .
Asyik entry dapat doodle jee . dah berapa kali dah kan ?
Alahh saje je nak share ke-HAPPY-an .
huhu .
Semalam join segmen bro apit tu laa . 
Macam biasa mira 80 blogger terrrrr-LAJU .
sorry ter-CAPSLOCK .
eh?

Ni haa doodle nye . 

Ayu macam saya . haha .

Ahakz .
suka takk ??
Jeles ok :))



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

BEN ASHAARI AJAK BERKENALAN




Welcome to my blog :))
Singgah dan jangan serik datang lagi .
hee .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

SEGMEN: Saya Suka Doodle




Yeay ! segmen lagi ...
macam biasa .
v
v
Nama: MIRA
Colour: BIRU (#0404B4)

TAG:



Sekiann ~

Dapat Doodle For the 3rd Time ! hihi


NO WORDLESS WEDNESDAY FOR ME TODAY !

Guyss ! i got doodle again from bro apit . hewhew .
Hari tu join segmen beliau lagi . bernasib baik je mira ni kan . hehe .
Kali ni segmen doodle korea .



weweweee ~~
Silakan jeless okeyy !



Sekiann ~




klik SINI untuk kesejahteraan hidup.



HOT minggu ini:

Saya Nak Doodle Korea





Segmen from Fizgraphic

Nama: Mira
Colour: Hijau


Done !



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

Bila Ben Ashaari Tanya Aku



Ni segmen dari bro taff kat atas tuhh . hihi .
Ok mula .

Perkara yang paling membosankan bila dengar esok sekolah ialah
>malas nak iron baju sekolah tuh .
>ada subjek yang membosankan macam perniagaan am (utk bebudak form 6 macam mira ni)
>bosan bila cikgu yang ajar tu pon ajar gitu-gitu je . mira pon ngantuk la .

tu je kot . ohok ohok .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

Doa Kesembuhan Daripada Penyakit & Doa Bertemu Jodoh (for woman)


Apa khabar semua . wehuuu !
Hari ni nak share doa yang mira jumpa kat Facebook .

Semoga anda yang sedang sakit tuh cepat sembuh.




Ha ni pulak doa untuk minta jodoh .
wootwoot!

Mira pon belum amalkan lagi .
Soon . hehe .
Korang tu doa-doa la dapat lelaki yang beriman .






Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

Enjoy Gaming ! hoohoo


Wassup ! 
Semalam mira ada download satu game ni .
#erk actually 3 game .
Ok nak story satu ni jekk .
Game apa ?
Game SPONGEBOB SQUAREPANT
hihi macam bebudak . 
#memey pon.

Game nya pasal nak tangkap bubble-bubble gittew dan kena dapatkan PATRICK
Ni mira ada printscreen sikit game nya . 
Serius rasa takut and gayat main game ni . haha feeling tau .
Game ni macam terapung . Nak  tahu lebih lanjut kat SINI .


Taraa !

Pilih nak level mana satu

catch the bubble

Susah gilerrr

Ni seram sikit . rasa berdebar . haha .

Jump Sponge jump !


Susahla nak lompat satu-satu =.=


Cool right ? haha 
If korang nak jugak boleh ushar-ushar game lain kat FunGame nih .
Selain kat situ, kat TEMPAT NI pon banyak jugak .
Boleh tengok-tengok . 
Ok itu saja .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

Dapat Doodle Lagi . Yeayy !


Hai hai !
Ehemmmmmm .
Kite dapat doodle lagi sebab join segmen abg apit tuhh .
Jeles tak jeles tak ? 
haha gedik -,-

Mempersembahkan
v
v
v
v
v
v
v
v
Ala tomey tomey

Itu je nak share . hehe .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

MegaGiveAway By Penmerah.com





Ok ok . 
Now nak join GA dari akak PEN MERAH yang cantik ni .

Dengan ini mira akan mengTAG:



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

Segmen Saya Nak Doodle Apit




Name: MIRA
Fav. Colour: PINK

Tag:




Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

Segmen Saya Nak Doodle Apit



Name: MIRA
Colour: PINK

Tag:




Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

Segmen Saya Nak Doodle Apit



Name : MIRA
Colour : PINK

Tag:

Cik Panda
Mimi

Photoshoot kucingku !




Miaoww miaoww !
#kucing gedik sampai . hoho .
heyhey . mira datang bukan nak pamerkan kegedikan tapi nak show model yang sangat comel ini .
Sila-sila cuci mata . ehekz .
Random pick .





















Sekiann ~



Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.