Followers yg cumiLcumiL!

Ohh Please lah .


Hye guys !
Ehh nak dengar cerita tak .
Ok once upon time i jalan-jalan masuk longkang .
wawawawa .
Ok ~ tak kelakar !

Hey mira rasa annoying laa . 
Kenapa ?
Pernah tak bila korang nak add someone tu kat Facebook , dia punya info hamboi bukan kemain .
Dia punya beletiaq panjang gilakk sampai tak hengat duniaq .
err 'duniaq' ? apa tuh ?
Ok ok .
Bukan takat panjang , kadang-kadang ianya menakutkan .

Kenapa ?

Cerr baca nihh

I was born On ******
Wut can i say anymore ?
I Love being me , my Self , and i .
That's something you can never be .
So,say whatever u like .
Its not going to bother me .
One more .
Dont judge on me if u dont know me much !
So ..
problem with me ?
Solve it or u can back off !
Cant stand me ?
Sit back down or u can get lost !
Cant face me ?
What do I care !
Turn around .
Im suck ?
Yeah !
You more suck than me !

Haha sangat tak boleh blah ok . yela awat hang ganeh noh . nak add je kot .
Kengkadang pikiaq 2, 3 kali nak add . mana tau kot kot lepas add kena bom pulak kan .
Ok ~ merepek .

aku jarang add orang , not that im a snob person ,
but sometimes i'll be a damn lazy girl . hahaa .
bab2 approve orang , aku okay je . TAPI ! aku takan app sape-2 yang letak pic katon or fake lha senang kate .
yang penting , DO ADD DO TALK !
kalau kau snob dengan aku , AUTOMATICALLY kau akan DIREMOVED from friend list aku okay ?
one mo , NO ANNOYING COMMENT ALLOWED !
na kate aku belagak ?
oh , come on lah , aku takan belagak dengan org yang ta snob .
GET IT ?

Yang ni pulak . . ermm ye if mira pon takot nak approve fake people ni .
Tapi tak payah kot sampai nak kena remove nihh if snob . 
Yelah snob ke tak snob buat hape nak fikir . 
Bukan ke kita hidup di FB ni sekadar nak memenuhkan friendlist jee .
If nak kawan-kawan sampai rapat tu memang tak ahh .

'No annoying comment allowed' > awak takut dengan realiti ke ?

Stay kat taman ****, bumbung warna biru, pagar warna hitam, ada peti surat .
83+++ BP, Malaysia .

Ini adalah salah satu address yang bagus untuk anda detail kan pada info anda .
haha kenapa ? sebab tak ada lah orang nak stalker korang sampai menjejakkan kaki ke rumah 
right ?

hai smue ,,nme aq ****,,erm dan pde kwn yg mengenaliku,,aq juga dikenali sbagai ***,,aq dilahirkn pde tangal **** pda hari rbu,,hah? npe xcye k?lw xcye,,korang g cri ar kelendar taon aq lhir tu,,hhah,..erm setelah,,melalui zman knk2 ,,kini aq sudah k alam ,,remaja,,hhehe times is running out kot,,sekejap je an,,kini aq mengjangkau **,,
haha seorg yg bebas bergaul,,

Well, for me that is the right one kot untuk korang catatkan pada info korang .
No harsh word . 
Just the true info about yourself .

Dan sangatlah tidak suka bila kat status korang tetibe cakap :

Hmm, ada kawan ramai dalam friendlist tapi semua tak pernah 
tegur . maaf jika saya meRemove anda yee .

Kepala hotak kau boleh tak ? haha .
Itu pon nak jadi isu ke .
Annoying dow .
Up to you lah nak remove ke tak .
Tak perlu cakap ok ! 
If korang cakap akan menyakitkan hati semua pihak .
Lebih baik kita tak tahu siapa yang dah remove kita kan .


p/s : maaf jika penggunaan kata agak kasar hari ni .
p/s : maaf jika contoh di atas sama dengan anda . well , mira ambil 
dari orang yang mira kenal .
So, jangan perasan ok . hihi .
p/s : ada pengunaan dialek hari ni . yaa i like that dialek . hee .
p/s : terasa ? i'm sorry .



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejateraan hidup.

6 comment:

cinta siswi said...

haha.. selalu gk tgk status cenggitu.. nk remove..remove jela an.. xyah cannang stu fb..haha.. :P

hatiAMIRA said...

betul3 . hehe .

Nur Anisah said...

saya ada sorang kwn fb laki camtu....
status dia tak abis-2 berbunyi camni..


' sapa syg saya.. sila like..'
' sapa tak nak kena remove sila like..'
' sapa suka saya sila like..'

K.. semua like je ..
Gedik betul LAKI tuuuu ==

hatiAMIRA said...

haha .
tu yg nak harap like banyak lettew .
bajet hot .

Nur Anisah said...

Uhh , tersgt laa betul = =

hatiAMIRA said...

tu la .
eh nape mira tak nmpak button comment kat blog awk ?