Followers yg cumiLcumiL!

Maulidulrasul yang Ceria





Wee ~
Hari ni, tadi, ada sambutan maulidulrasul kat sekolah .
Macam biasa lah berarak sambil selawat ke atas nabi .
Then ada ceramah . ustaznya hensomm woo . ahakz ahakz !
Suara dia sama macam Ustaz Zawawi yang kadang-kadang ada kat rancangan Al-Hidayah tu . kelakar orangnya .
Terpikat ? ehem sikitla . hoho .

Anda mesti faham kan tujuan update ni . bukan nak story apa yang ustaz tu ceramah, tapi nak upload gambar je kan . haha . suka suka .

With Cik Panda .
datang seawal pagi .
love this pic darl ;')



With my bestie .
Homagadd ! kengkadang , ermm ok SELALU rasa pic ni comel sangat . 
haha .



Time dengar ceramah tetibe Marie datang mintak kasih sayang .
agaga . 
ohh ye, actually Cik Eriena lah yang bagi nama Marie kat kucing ni . baru bebudak+cikgu semua follow .
So yang lain jangan perasan ye . #tak suka ok .



Cik Mimi, Cik Panda, Cik Hana and Cik Eriena .
Who is the most beautiful ?
hihi .



Mira kalau bab makan number 1 . haha .
nasi yang disediakan tak cukup untuk kami berlima ni makan . 
hewhew .



Cik Eriena with ayah kesayangan dia a.k.a Cikgu Johar .
dia cakap dia sayang sangat kat cikgu ni .
 eleyh dengan Pengetua pon dia sayang lebih . kat Cikgu Burn yang suka dia tu tak nak sayang pulak kan . haha .



Ok . budak form 1 ni sangat comel . memang cute gilaa !! 
suka sangat tengok muka dia . 
#tumpang comel sekaki . hihi .



Aura slim sampai kepadaku . haha .
effect terus nampak kurus je minah dua ekor ni . agaga .



And lastly, model peragaan bag . sila-sila cuci mata sambil muntah cokolat 
:)))


Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

2 comment:

AsmYza PaNda said...

bnyak tol pic aq dlm ni,...famous gitoh,..hahak,.. btw love that pic too darl,.. kkkk~~~

hatiAMIRA said...

haha iye la sayangss .