Followers yg cumiLcumiL!

Kucing part II


Heyhey ! 
Ingat lagi tak entry pasal kucing mira hari tu ?? 
If tak ingat TENGOK SINI
Hari ni mira lega sikit sebab abah mira dah belikan susu from kedai haiwan untuk 
anak kucing mira tuh .


Ni la susunya . kecik je packaging nya . guess what , RM11 u know !
Mahal dow .
Tak kisah la kan janji kucing mira ok .
Doktor tu cakap bagi 1 sudu campur air suam .
Bekasnya mestilah bersih .
#haihh doktor tu ingat aku ni pengotor ke . haha .

see ! pelahap tau 

This time dorang memang selera gila lah minum susu tuh .
gulp ! gulp ! gulp !
Lega eden tau .

hihi terkeluar lidah si kuning tuh 

fine ! kucing mira memang comot :P

jilat . . jilat . . jilat . .

Okeyss !  
Itu saje yang mira nak show . 
Harap kucing mira sihat walafiat sampai besar and tak ada yang mati lagi .
Wee ~



Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

0 comment: