Followers yg cumiLcumiL!

Kucing !! kesiannya .



Hye . . .
Hurmm . . .
Tau tak yang mira tengah sedih ni .
ok tak tau tak apa .
Ni nak bagitau laa ni .
Cecitee Cecitee . . .

Quite dissapointed lah when see my kitten lost 'it' mother while it's age only juz ..erm i don't know .
Dorang asyik menangis je . or dalam erti kata lain dorang asal nampak mira mesti mengiau like they need something from me .
Apa yang dorang nak ? 
Of course laa susu ibu dorang #bukan susu saya ok . dorang belum putus susu lagi dengan ibunya tapi ibunya dah tak balik a few days ni . risau tau . 
Kalu ye pon tunggu la anak kau dah besar dow ! huh marah nih .

Ni lah ibunya yang telah menghilang

Then semalam mira da buntu dah nak buat apa kat anak kucing mira ni . dorang macam kelaparan gitu so that mira bagi la susu manis je buat penyedap tekak dorang . huhu .
See ! like kucing gelandangan . haha .

Ok sedih balik -,-

Dorang jilat air susu manis tuh sampai habis .
Kesiann tau .
But nasib baik la dorang ni semua dah boleh makan so tak ada la lapar sangat kan .
Huhu .
Ini second round bagi dorang dah tak habiskan .

Hurmm .
Tapi mira agak lega laa jugak sebab after dorang minum tu dah jilat-jilat badan macam kucing kekenyangan uw .






Dan . . . .

Ohhmaii ~ is she crying .
T_T

But sokay baby . kakak akan jaga korang baik-baik sampai besar .


Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup. 

2 comment:

hello i' m fisha said...

mira..kalau bolh lebih baik mira beli ssu untuk kucing mira dkat klinik haiwan/ famasi yang jual ubt2 haiwan..bukan apa sha just nk kongsi..sikit la...sebelum ni sha pernah bg kucing sha minun susu biasa..mula2..mmg okey..tp lma2 dorang sakit perut..n then kena cirit-birt...sebab susu tu x ssuai dgn diorng....

sis farrah hanis said...

hye cntk blog .. done follow you .. boleh follow balek :)