Followers yg cumiLcumiL!

JUST FOR FUN BY IRA


klik banner untuk join 

5 perkara yang mira ingin lakukan :

>nak bina sebuah mahligai (home) yang besar macam orang kaya tu untuk ibu bapa mira.
sebab nak bagi mereka rasa duduk rumah besar .
>nak hantar ibu bapa mira pergi naik haji . 
sebab tuntutan kan . 
>nak cuba aktiviti rock climbing.
sebab it was like . . ohhmaii smart seh .
>nak jadi photographer freelance.
sebab mira suka bergambar .
>nak ada bakery sendiri .
sebab i love pastry .

3 orang yang mira ingin berjumpa :

>sorang kawan sekolah rendah yang bernama HUSNA HAZIRAH . awak kenal tak ?
memang dah lost contact . teringin sangat nak jumpa dia . hmm =,=
>rock band from Amerika Syarikat that is GOOD CHARLOTTE.
perlu ke bagi reason ? heyy sebab mira minat gilakk laa kat band ni . haha rockers tau .
*psst ! hensomm tau vocalist dia . hihi .
>teringin nak jumpa Rasulullah . kalaulah kita hidup time zaman dia kan .
huhu .
sebabnya ? awak sendiri tahu kot . dia kan sangat mulia :)

Just love this Quote :

"Don't do to people what don't wanna be done on you"

Faham ? 

Dengan ini mira meng-TAG :




Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.

3 comment:

aNereO UsitHe said...

thnxx tag me dear :)

full nme la....juz naj...simple... :) hihihi

hatiAMIRA said...

ohh yeke . hihi . oke .

hatiAMIRA said...

ohh yeke . hihi . oke .