Followers yg cumiLcumiL!

Berjimba-jimba bersama Cik Eriena


Semalam . .
Pergi Pacific Mall dengan my bestie (cik Eriena).
Niat dihati nak habiskan baucer buku yang baru dapat tuh .
Sampai je kat kedai buku yang popular sangat tuh baru mira tau yang kat situ tak ada jual buku untuk pelajar form 6 .
Frust betul laa .
Si Cik Eriena tuh dah tau bukannya nak cakap awal-awal .

So dah alang-alang kat sana dan kitorang pon dah lama tak hangout berdua .
Apalagi merayau-rayau la cik bedah berdua ni pusing satu pacific .
Penat berjalan singgahla food junction kat dalam tu makan-makan .
First time seh mira makan sini sebab biasanya makan kat  KFC or Mcd .
Konon lettew .

Mira order Spaghetti Tomato . Bajet mat saleh kau . haha .
Cik Eriena pulak macam biasalah dengan nasi ayam dia tuh .

nyum nyum !
drink: mango peach .
terbaikk !!

anak dara yang kelaparan
Licin tak bermakna pelahap #eh, lomo camera pink mira :)
Mira kengkadang pelik dengan mindset orang kita yang beranggapan makan sampai licin ni macam
orang kuat makan . eh hello ! kuat makan is better daripada kau tak habiskan makanan tu dan
membazir , bukan ke membazir tu amalan syaitan

With my lomo camera . comel kan ?

muka happy lepas makan 

After makan, kitorang sambung balik jalan-jalan .
Jumpa jugak budak kelaki yang kiut-miut . haha gatei noh ! .
Then, 
Masuk kedai Living Cabin terjumpa DOMO PINK .
Ototo comelnya ~

Nak beli tapi nanti jelah
p/s: RM59.60



snap senyap-senyap . kang owner kedai marah pulak 
Cik Eriena tuh dah makan tetibe ngidam nak makan waffer pulak .
Kuat makan tol . haha .
Then mira perasan kuih ni .

Dorayaki Doraemon ada kat Malaysia !
haha sengal .
p/s: RM1.50
Ciss ! rupa-rupanya dorayaki tuh sama jeh macam yang makcik tepi jalan tu jual .
tipah tertipu bang -,-
p/s: 4biji bole dapat RM1

bermonolog sendirian : bila lah ada jejaka nak bagi aku bunga 

Inilah cintaku . haha .




Sekiann ~




Klik SINI untuk kesejahteraan hidup.,

2 comment:

cinta siswi said...

dorayaki sedap..hikhik.. :)

hatiAMIRA said...

sedapla sgt . haha .