Followers yg cumiLcumiL!

Wedding-wedding (entry penuh gambar)



Ok semalam pergi wedding rumah Syamimi . opss bukan dia yang kawen tapi brother dia yang kawen . 
hewhew #dah kenapa aku ketawa macam tu .
Sampai sana jumpa beberapa cikgu .

Ok bukan itu yang mira nak cerita .



Haihh kalau dah pakai baju kurung pahang, kurung moden mahupun kurung biasa, disaluti selendang dan shawl yang berbelit-belit, dihiasi dengan brooch bunga-bunga, ditambah lagi dengan make-up gorgeous dan simple, diserikan lagi dengan contact lens berwarna-warni, dah tentu-tentu  lah benda yang paling ditunggu-tunggu ialah........................(jengjengjeng)

SNAPPING-SNAPPING !
eh apa kejadahnya snapping itu . haha .
SNAP PICTURE laa .
#hancuss english kau bedah .

Siapakah demokk ini ? tak kenal tak kenal #gedik .

Konon cumil lettew hamek gambar sambey makan kuih .
And here goes some picture to uols <3

innocent tak muka itew . hihi .
spot me !
flying kiss untuk anda semua .



with bestie mira .
Poyo betol budak yang minum air tuh kan . haha .
 
Ehem-ehem .
senyum...tak perlu kata apa-apa :)
Hotstuff !!!
haha .
Cik Panda dan Syamimi
contect lens anda sangat menyerlah !





Selamat Pengantin Baru to Cik Mimi .
opps ! to his brother laa . hehe .
hurmm tu jela yang mira nak share . lebih-lebih pon bukan korang tengok 
kan ?
haha .
sorry bagi sesiapa yang tak ada dalam gambar ok . 
pheww .




Sekiannn ~






Klik SINI untuk kesejahteraan hidup .

4 comment:

enna selamber said...

nice u all , sweet sgt bile pkai bju kurung . (^_^)

enna selamber said...

nice u all.. sweet sgt-2 brbju kurung tuh .. (^_^)

enna selamber said...

nice u all , sweet sgt-2 brbju kurung tuh .. (^_^)

hatiAMIRA said...

hihi , tq ena .