Followers yg cumiLcumiL!

Susah Dan Senang Kehidupan


Hai guys ! 
Best tak entry ni ? haha perasan betoi .
Nak tengok minah yg lagi perasan KLIK SINI  jeww .

I know sekarang mesti life korang semua senang kan . 
Ya ! sebab apa ? sebab korang masih bergantung pada family and parents .
 Pernah tak korang rasa hidup susah ? 
if ada pon just seketika je kot . maybe time tu time korang tengah desperate tak ada duit dan tak tau nak minta siapa .

Bila kita tengah susah, kita akan muhasabah diri utk mengenang kembali kesusahan dan kepayahan parents kita dulu dlm membesarkan kita . susah-susah dorang buat itu ini, kita pulak tolong ngabehkan boreh . 
itu pon kita masih tak bersyukur and masih nak bersikap kurang ajar towards them .
#sepak kang baru tau . huh -,-

Time mira tolong mak mira beli barang banyak utk dia buat tempahan kuih, dia mesti pesan 
'ni kalau tak ingat mak ni tak tau la'
dan
'hah kau ingat senang nak cari duit ? nak angkut barang banyak beli itu ini'

Pokoknyaaa ~ 
hidup susah dulu kalau nak merasa kesenangan tu and try to be independent . so that kita boleh survive our life even tak ada sesiapa standing beside us right ?



-Klik SINI utk kesejahteraan bersama-

2 comment:

:: Ika :: said...

Done dear follow yOur blog, t jgn lupe jnguk2 & foLLow blog Ika jgk ye chentahati19.blogspot.com

emira shafiqa said...

hye , fiqah here . nice blog.sory if menganggu . fiqa dh tinggalkan jejak disini dan telah meng-follow anda. if you don't mind, follow me back yeahh :)