Followers yg cumiLcumiL!

Kehidupan Baru



Okehh . hari pertama persekolahan bg tahun 2012 .
Ya ! Mira masih sekolah lagi . tp mira bukan seperti pelajar lain . Mira form 6 Atas . mungkin kebanyakkan budak yg umur sebaya Mira sekarang tengah sambung sem yg seterusnya kat U . mungkin ada juga budak yg sebaya Mira cakap "alah apa barang sekolah lagi" 

Barang tak barang mira pedulik hape . janji Mira tak seperti bebudak lain yg menganggur, melepak sana sini mencari erti hidup yg tiada henti .
Even hajat Mira tak kesampaian nak further study kat U, but i'm happy here . masih dekat dgn parents, masih duduk rumah sendiri . takdela istilah 'homesick' buat masa sekarang kan . dan tak perlu nak keluarkan banyak perbelanjaan utk belajar . 

And now, hidup tak macam dulu . i'm 19 yrs old ok . Mira sudah besar . dan yaa, selama 19 tahun hidup kat dunia ni banyak pengajaran yg Mira dapat dan banyak dugaan yg ditempuhi . terima kasih jugakla pd sesiapa yg buat Mira sakit hati, yg buat Mira happy . hii ~

Betullah kata orang, pengajaran mematangkan kehidupan . but i'm not that matured than others yg boleh arrange hidup sendiri . Mira akui yg Mira masih seperti budak kecik =,=' huh ~ mungkin sebab parents and abang-abang Mira masih layan Mira mcm budak kecik kot .
ohh sudah la . sekarang kau nak salahkan parents pulakk . TIDAKK !

Yaa ! i'm try to be someone new . orang yg berguna . bukan hanya kpd family but juga orang sekeliling . 
Juga sedang menjadi seorang yg matang . tp tidak boleh sebab Mira manja gittew . hahakhak tuihhh r . hehe .

Whatever it is, jalani lah kehidpan dgn ceriaa . muehehe .


*merepek tak sudaa*

  

0 comment: