Followers yg cumiLcumiL!

Falling in love with Teacher .


Ada kes tak cikgu fall in love kat student ? if pelajar yg fall in love kat cikgu boleh diterima jugak . best kot ek if cikgu suka kita . haha . boleh bajet2 cun depan cikgu tu . cewahh kau minah .

Tp mira pernah dengar yg relationship between teacher and student ni tak dibenarkan dan harus dilapor pd pihak atasan . atasan mana tak tau la an .

Wait ! apa jek yg buat korang sampai nak suka sampai tangkap cintan kat cikgu kau tu . just a teacher kot . paling2 pon beliau dah kahwin . betoi dak ? 
ok mira tau apa yg korang rasa . mesti sebab attitude cikgu tu yg pandai layan korang tak sama macam bopren korang layan kan . haha . got that . or maybe sebab rupa paras cikgu tu yg tersangat la hensomm kan . huhu . 

Tp kan lau tak ikut muka yg hensomm pon boleh suka what . yg dah tua2 mungkin korang lagi suka kan . yela mungkin yg tua2 nie dah banyak experience and tau dah cemane nak handle bebudak macam kita ni kan . lagi2 cikgu yg jenis gatal2 merenyam gittew lagi la hangpa suka kan . kahkah .

So the moral is tak apa laa if nak suka mereka2 tu . asalkan tak membenci, kalau tak, tak berkat la ilmu yg korang dapat tu kan ? asalkan jangan melebih suka sampai tak hengat donie dan melebihi batasan antara student dan guru  .


2 comment:

cikmimitecik ;) said...

erkk.. yangg oitt... hang jatuh cinta kat cikgu mana... hikhik... gatai na... :P

hatiAMIRA said...

haha . takan hang tatau kutt .