Followers yg cumiLcumiL!

Selamat Tahun Baru !!



Yess ! Tahun baru sudaa .
urghh !
agah sedih pon ada . tak tau lah kenapa .
utk tahun baru nie agak happy+teruja gak sebab blog mira jadi 5 blog pilihan Ben Ashaari pada 31/12/2010 . haha .

Okey cukup pasal tuu !
yaa, agak klise jugak la ek asal tahun baru je semua wish tahun baru . #ehh suka hati la . 
Okey-okey . oleh itu Mira pon nak jugakla say something sempena tahun baru ni kan .

Ehemm-ehemm !
Tahun ni ingat nak study bebetol sebab Mira ambil STPM tahun ni #ohmaigoshh seronoknya . damn !
Mira nak cukupkan solat 5 waktu yg kengkadang tak cukup tu #astaga !
Mira nak jadi budak baik yg bersopan santun, berbudi bahasa, pijak semut pon tak mati . haha .
Mira nak sambung azam yg bertahun-tahun tak kesampaian tu iaitu nak slim kan badan . ahakz !
Hurmm , tu je kott . hope korang semua jalani hidup tahun ni dgn happy sehappy-happy nye ok. tamela nan tite #eh boboi tersesat lak .

Eh eh  nak mintak pendapatla . blog Mira nie menyakitkan mata korang tak dgn warna yg agak terang nie ??

2 comment:

AsmYza PaNda said...

agak sakit mata la weh,...kkkkk

hatiAMIRA said...

haha . lau rajin aq tuka laa .