Followers yg cumiLcumiL!

Segmen saya comment blog anda



And now , ini lah segmen nye by Cik Farhana.
khas utk follower under 250 .


Okey my comment about cik farhana's blog is :
# simple je ..which is good la kan . tak serabut
# patut cantikkan sikit kot yg kat sidebar uh . yg ada tuto, about me and exchange link uw
*tatau nak pggl apa*
# Header cantik . better kasi blink2 sikit . hihi . but camni pon dah oke .
# loading cepat *syabas*
# font kat sidebar tak menarik la awak .

# digalakkan buat scroll bar kat ruangan comment tuh ye . tadela ke bwh sgt nak scroll . hihi .


Okehh that's all . hihi .
anyway, well done dear .!

2 comment:

FarhanahAdzlan said...

aslmkm..trima kasih sbab join dan komen..saya akan cuba perbaikinye dan saya sangat2 hargainye..maaf sbab lambat ye=)

first header..dah lawa..tp saya rasa yg love tu kan macam tenggelam dek background awak..tukar kaler love tu je klau boleh..background pon dah ok=)

sidebar awak dah kemas dan ok=)

colour background untuk post dan sidebar mcam xsesuai dengan background awak la..klau boleh tukar colour yg match dengan background..

pelbagaikan jenis entri..jangan sampai satu page hanya ada entri contest/ga/segmen..pelbagaikan means buat tips2..kisah pribadi..keagamaan dll..

tulisan pula saya galakkan awak pkai tulisan VERDANA..ia tulisan yang terbaek..

banyakkan BW..comment di blog orang lain dan ping entri di banyak tempat ye=)

maaf klau terkasar bahasa..tak paham tanya ye..keep in touch ok=)

hatiAMIRA said...

@FarhanahAdzlanhihi . tq 4 ur compliment .