Followers yg cumiLcumiL!

Produk ?

     Hye guys , hari nie mira nak bagitau produk muka yg mira pakai . hihhi . what ? tak boleh ke if mira nak share sikit apa yg mira pakai . nanti kalau teringin korang pon boleh try jugak en . hurmm okeh lets cekedaut !

Yaa ! inilah diaa ...

Amacam suka tak suka tak ? tak suka ? ada i kisahh .
Apa ? dah pakai ? best kan produk nie . hii .
yee ! i love this product soo damn much
#wahh .

Experience memakai ini benda .
# hurmm boleh tahan lahh .
# hurm okeh laa .
# hurm ye best jugakla .
haha ayat tak boleh go betul !

okeh la the truth is this product is very suit to me .  anyway , muka
mira memang takde allergic pape dgn semua benda . soo apa yg ada still tak merosakkan muka #untungla kan

Before this dah try mcm2 jugak like
-fair & lovely
#tak bestlah sebab lambat nak cerah 
-syahirah
#pon tak best sebab mcm berminyak jee lebih
-clean & clear
#best tp takat utk hilang minyak mls ah 
-sabun susu kambing
#alah tak main la sabun2 nie , haha
-safi balqis perfect 10
#oke jee .

Then one day tuh ada lah ternampak 1 iklan nie
GARNIER ! ukurlah sendirikk  #masa tuu zaman pasaa sendat jd duta

Soo ,  i think better i try the something new lah kan . after tanya orang itu orang ini boleh tak if nak tukar produk , i decide that i want this product . mira pon beli 1 set terus . haaha gilaaa . mcm addict je kat benda nihh .
First, MIRA cuci muka pakai nie . rasa segar dan agak tegang muka . haha .
amekaw !
lepas tuh, diwajibkan pakai toner ye tuan-tuan dan puan-puan
Disebabkan muka MIRA jenis yg berminyak , soo MIRA perlu lah pakai moisturizer yg  jenis oil control .
betul tak ? betul tak ? #mcm saleh yakcob daa
jyeaahh ! ini lah MIRA paling suka . krim malam dia . tak tau lah kenapa MIRA suka sgt . even berminyak2 pakai benda nie malam before sleep tp MIRA suka sgt .
Alah lagipon malam . sape nak tgk kau jahh melainkan cicak2 dan kucing2 yg bertapa kat rumah tuhh . haha .
tidoo jeler .
Tau tak apa nie ? tak tau ? TENGOK SINI . hehe .
Yee ! ini utk mata lebam . omputih panggil 'eyebag'
yayaya, whatever . berkesan jugak benda nihh .



So secara am nya . #cehh . GARNIER memang best . hihi .
korang pon tau kan apa function benda nie . takyah la
mira cakap .
Apa ? tak tau ? yg dah tau pon tgk la jugak . ada yg anda perlu tau tau  
KAT SINI .  hehe .

5 comment:

AFINA said...

wahhhh ! nak try jugak lha . boleh mencegah jerawat tak ? mwehehehe . memang jdi cerah ke ? hehe .

hatiAMIRA said...

cerah la jugak . haha .
lau nak avoid jerawat kena beli yg warna merah uw . hee .:)

alyn adnan said...

makk aii satu set sekali belinya.. haha peminat setia betul :)

hatiAMIRA said...

haha . biasalaa .

hatiAMIRA said...

haha . biasalaa .