Followers yg cumiLcumiL!

Perasantan !! hihi

Okeh abaikan kucing tuhh . haha .


Korang perasan tak yg MIRA tak update apa2 pon lately nie . asyik join segmen and contest2 yg dianjurkan oleh bebudak yg kiut-miut tuhh yg tidak MIRA kenali . hihi .
Okey ! kan musim cuti nie kan . hmm ye ! MIRA cuti dari segala2 nya .
cuti from buku .
cuti from belajar
and
cuti from everything yg melibatkan pelajaran . haha .
#annoying kan .

Selama cuti nih pon MIRA juz ngadap lappy, tv, makan .
hah tuhh jela kerja nya . mana nak maju cemtuhh . hewhew .
Erghh ! tension lah homework  tak siap langsung .
homework from cikgu yg garang pon MIRA tak buat . aisehhh .
#berani neh .

Harap jehh tension tp 1 kerja pon tak buat . hahah .
#gilaa mlas kau jahh .
Yess dah nak masuk tahun baru dan usia pon meningkat tua . huahua .
okey lahh nanti sambung lagi di entry yg seterusnya .
calow bete !!


3 comment:

mizz.miza said...

kita lawat awak + follow ..hehe berbinar-binar mata kita tgok belog awak..too cumilll *sebut sambil lidah terngkat ke lelangit*

Semut Senyum said...

singgah dari blog abg ben..

pink nye dia... =)

hatiAMIRA said...

hihi . tq semua . anda pon apa kurang nya .
blog kalian pon smart .