Followers yg cumiLcumiL!

My BFF !

Hye guys ? how are you today ? Erm hari ni mira nakk story about BFF mira laa . korang tau an apa itu BFF . and for sure laa korang mesti ada BFF kan . yaa ! me too .

Taraa !


Hah cerr teka sape beliau ? ini lahh BFF saya .  as for me lah an , she's the one and the only one BFF that i ever had  .  dia ni boleh tahan comel laa kan . hee . korang boleh  kenal die lebih lanjut kat SINI yaww . mira share semua rasa sedih, gumbira, ketawa, menangis dgn dia nihh . dia jela yg faham mira luar dalam dan mira pon faham dia jugakk . hii . 
SEE ! jam pon sama warna je lain . budak tuhh suka pink colour . AIGOO *aiyak, tercakap korea lak . sorry  cik panda #



And for your information, we will never, never and ever habis story utk share . let's say laa petang tu kitorang lepak, banyaknye mende yg kitorang story . esoknye if jumpa kat sekolah or memane, perhh ada lagi story utk digelakkan dan disharekan . memang terbaikk la kann . dia yg banyak tolong mira everything tak kira lah dari segi duit or what . dia tak berkira . sama lah mcm mira gak . agaga nak jugak .

spect kami samaa . haha *spect pinjam jee kots#



Yee ! kami akan duduk sebelahh2 walau dimana pon kami berada . wee ~ act dah lama mira kawan dgn dia nihhh, dari kecikk okeh !  rumah pon selang sebelahh je . so if nak pegi memane boleh temankan . nak jumpa pakwe pon ajak dia teman . opps ! itu dulu laa . agaga . now single .
Tapi BFF
mira nie dah ada bupren dahh . huhu tak boleh la nak kacau bg sesape yg berminat 2 oke . tapi an even dia dah berpunya, kitorang punya kerapatan tak  terganggu pon . Good Job ERIENA . hah nama dia eriena . mira panggil ERIE .


Yee ! ini memang gambar lama . haha . FORM 4



Now, kami FORM 6 . dan kami masih duduk sebelah2 kat kelas . dari form 1 sampai lah sekarang kitorang dlm 1 class yg sama . tak terpisah lagi . uishh, cikgu nie mcm tau jeh an kami bezprenn . hee . member2 kitorang ramai cakap yg muka dia mcm kucing . haha yeke ? maybe sebab dia suka kucing kot . mira pon suka . ahakz !

Abaikan gigi yg menyerlah itu .



Dimana ada MIRA, disitu lah ada ERIENA
Hurmm, sampai bila lahh an kitorang akan terus berBFF ni . susah la nak cari BFF semacam dia ni . mcm pakwe jugakk an, if   jumpa pakwe baru an totally different dari pakwe yg lama and kita mesti cakap yg lama tu is better la weh dari yg baru . huhu .
Doakan kami akan terus berkekalan sbg sahabat . bg mira, beliau ni bukan kawan tapi
SAHABAT . anda boleh beza kan mana 1 kawan dan mana 1 sahabat .
Last but not least,
i love you friend *xoxo#

0 comment: