Followers yg cumiLcumiL!

1st Giveaway BY Anis & Aina

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/Aina_Dee/1stGiveawaybyAnisandAina.png

Halo guys ! hari nie nak join GA ni pulak . if korang nak join boleh copy paste link kat atas tuh k .
korang mesti ikot dia punya rules .


-Warganegara Malaysia
-Seorang blogger
-Follow blog Anis dan Aina
-Like fanpage Anis dan Aina
-Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina"
-Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Anis/Aina
-Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu
-Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis/Aina
-Pastikan link entry dihantar sebelum 27 Disember sbb tu adalah tarikh tutup GA ni





Hadiah juga menarik . hoho .
Dgn ini sy nak tag : 
Cik Naqibah
                        : 
Kak eyka

Done !

0 comment: