Followers yg cumiLcumiL!

My Favourite Chococolateeeee ! huh .

 fuhh . puas betoi rasa hari nie . sebab mira finally dapat jugakk memuaskan nafsu dgn memakan chococolateee . hee . yelaa kan lately nie rasa ngidam sgt sampai kekadang tak senang duduk and rasa cam nak  ngamuk .
                      *wahh, mcm org pregnen kau jah# oppss ! haha .
dgn rasminya mira sudah mengabehkan chocolate ini dlm masa 1 hari mungkin . agaga .

cadbury Blackforest & Chokichoki

Kalau nak ngurat mira, mesti kena belikan 2 item ini (CADBURY BLACKFOREST JE DI ACCEPT.HEE). hoho . kalu tak anda mungkin akan diREJECT  . huahua *start demand lah tuh #
tapi perasan tak yg Chokichoki baru nie tak berapa sedap lahh . sedap lagi Chokichoki yg dulu punya tuh . yg hitam pekat tuhh . anda setuju ke tidokkkk ?
tapiii , bedal jelaa . asalkan cokelattttttt . kan kan kan .


tadi sambil makan cokelat sambil baca novel ini...................

Coke and Sundae

Best la jugak novel nie . story about love . about teenagers mcm kita2 nie . yg tua2 jgn nak perasan pulakk yeh . hikhik . actually nie buku pinjam . almaklumlah, mira nie bukan suka pon beli2 nihh . nanti mira nak review sikit pasal novel2 kat pasaran dlm entry yg seterusnya . nak kutuk sikit . opss !