Followers yg cumiLcumiL!

Ceciteeerr / cita-cita lah .

hurmm cita-cita ekk . apa yee cita-cita anda? pernah tak cita-cita korang tuhh tak tercapai langsung? musti kaciwaa gilerr an? sakit hati an? hoho . mira pon pernah merasainya dan masih merasainya dan masih melaluinya . time form 5 dulu hengat nak sambung dlm bidang nihh....


dahsyat takk? haha . even mira nie tadela pndai masak mane pon an . lagipon mira tak suka bahagian yg masak2 lauk tuhh . mira suka yg bahagian pastri or dessert gituh *amboi demand kau jahh# mcm baking cake, buat muffin, puding and memacam ag arhh . tp tatau nape lau mira masak dessert mesti OUT . means tak bape jd . haha . kengkadang je kot jd . urrm . sokay laa . kena byk try . now lyn jugak MASTERCHEF US, AUSTRALIA, MALAYSIA, UGANDA . ehh! mane hade UGANDA daa . haha . then lau tgk mesti mkn hati bb teringin nak pakai baju chef tu , ala yg warna putih toh . huh! tp ade class tersendiri upenye baju nihh . dari yg lower sampai laa yg higher pnye chef . perghh!!



tapiiii . . mungkin impian hanya sekadar impian , mugkin korang tertanya2 nape mira tak capai impian tuhh . sebab nyee ....mak saya tak bagi la awak.... hee . betol . MIRA tatau nape . beliau cakap mira nie masak pon tah pape nak masuk bidang toh . but at least i can try something dat i like rite? emm MIRA pon mlz nak bertekak+bergadoh+berbeza pendapat dgn beliau, so biarlah hasrat tu berkubur . cewahh . hehe . mugkin satu hari nanti *1 hari la sgt#. 
and now sambung FORM 6 jaa lbey baik kot . ingat lps STPM lau result okeh nak amek course ni plakk!




hoho dahsyat kau nyah . haha . slh satu sebab nape mira nak amek course nie adalah kerana ...saya meminatinya ye puan2 dan tuan2... tp tanak jd cikgu , nak jd editor kee hape ke pon boleh *bedal jelaa mek#. mira ni bukanla pndai sgt speaking2 nihh but boleh laa takat nak blajo2 uh . ekeke ^.^

2 comment:

yen(toka ziizokukuto) said...

dulu yen belajar dalam bidang kejuruteraan,,,tapi pas habis form 5,,saje mohon bidang perhotelan,,,tpi last last,,tetap sangkut bidang kejuruteraan ni,,hehehe,,mungkin,,memang ke stu,, :)

hatiAMIRA said...

hehe yeke . but oke what jd jurutera kan . moge sukses oke .