Followers yg cumiLcumiL!

Rinduuuu

Haloooooo

Petang yg indah tapi aku hanya melepakkan diri dalam bilik sambil online, ngonyeh2, minum2 pastu online, ngonyeh2, minum2 . mana tak gemok badan hoi.
Lagi2 bila balik kelas, kalau kelas pagi sampai 12.30 then makan lunch segala pastu belek2 hp pastu tidur, dan benda yg sama diulangi keesokan harinya.
Malam online lagi, kalau ada cerita best aku ngadapplah depan tv tuh.
Haihh stress senanye kalau duduk je dlm bilik ni, rasa mcm tak kenal dunia.
Lifeless.

Aku senanye tetibe rasa rindu dkt ex aku si fitri tu. haihh apa kejadahnya rinduu ex, dia dah buat tahi dkt kau. wakakakka.
Tapi hmm nampakkan kelembutan hatiku di sini. haha.
No lah, i just missing him thats all, and yes i admit that i want him back but as
 a friend like we used to lah weh not more than that.
Rindu nak berkawan mungkin.
AH sudahlah , cakap pasal rindu ni sampai sudah tak habis, semua orang nak dirindunya.
Krokk

Hai 2014


Hai.
Dah lama aku tak tulis blog ni. berhabuk sudah. sebabnya aku busy dan agak malas utk berblogging sekarang. there's no point. and even lepasni aku tulis pon aku takkan post dkt group or whatever. biarkan saja ianya dipublish tanpa dibaca oleh sesiapa. siapa nak stalk, stalk lahh. and blog ni pon aku nak jadikan sesimple mungkin.

And hey its twenty forteen. aku dah pon menjejaki usia 21 tahun.
Dan harini 5 haribulan, its supposed to be our 5 monthsary sayang, tapi hmmmmm. 
2013 was the most challenging years. sedih, gembira, jatuh, bangun ahhhhh this is what we called LIFE. tanpa semua ni kita takkan tahu nak harung hidup kat luar sana nanti.

Sakit weh bila jatuh tu. sampai aku fikir, kalau aku tak bangun esok pagi pon tak apa. dah takde guna.
aku rasa sangat sangat sangat down. rasa macam aku dah tak ada hala tuju lepas ni. sbb aku fikir, hidup tanpa pendidikan yg tinggi takkan berjaya. tapi aku salah, korang pon salah. hidup mula dari bawah pon tak apa. banyak experience kau akan dapat nanti, lebih banyak drpd orang yg dah hidup senang lenang sekarang ni.

Nasib baik lah aku ada orang yg memahami di sekeliling aku. tapi ada jugak nokharom mana tah hina aku. kau kawan aku weh bagi la moral support. kau nak aku ikut jejak kau ? aku tak mampu weh itu pon kau tak faham lg ?! menangis weh aku, menangis bila mengenangkan kata-kata kau even aku mmg tahu niat baik kau tapi ada cara lebih elok kan ? luka lama aku baru nak terubat tapi kau simbah lagi dgn air limau. kau tahu sakit tu macam mana ????